joi, 25 octombrie 2012

Curat murdar, coane cetitoriule!


Unde te-mpiedici, unde te-ncalţi, zilele astea dai de:

Fetele cu ochi ca de păpuşă – frumoase precum Chucky-cea-cu-vino’ncoace, cele două ... pitzipoance au nişte ochi sticloşi şi porţelanaţi, mari cât comuna Afumaţi, machiaţi şi rimelaţi de mă ia de la ficaţi ...

Un nene monden ... să-i zicem doar Double John ...  zice că lui îi „place” femeile care vorbeşte sufleteşte ... Păi nu îi e milă de ele că după ce termină de vorbit îşi dau duhul?

„ ... arată la 105 ani ca la 15 ...” – Photoshop-ul naşte şi monştri, dar naşte şi sirene din balene ... feţi-frumoşi din spâni ofticoşi ... tinere frumoase din babe botoase ... moşi rasaţi din boşorogi declasaţi ...

Caragiale pesemne că ştia el ce ştia: „Eu ştiu că orice şcoală, cât de înaltă, nu poate da ce n-a vrut să dea naşterea ...”


Un comentariu:

  1. aha, si ziceai ca nu te uiti la emisiuni de can-can. sunt bune si astea. ne invata sa ne ferim de prosti, ne mai si amuzam... acum trebuie sa ne adaptam draga Oana, sa fim in pas cu moda, sa nu ne rada pustoaicele care la 16 ani arata de varsta noastra. acum intri intr-un liceu si nu iti mai dai seama care este eleva si care este profesoara. de fapt...e simplu: eleva are geanta de mii de euro, pe cand profesoara are un parpalac pe care si l-a luat de la sh anu' trecut, ca tot era la reducere.

    RăspundețiȘtergere