marți, 6 august 2013

Cu ce ciocan bate muzicuţa de pe scăriţă, la uşa lui Eustachio?

Sursa foto: www.vidu.ro  
-  Rocker-ul îţi zice să take it slow, că viaţa e complicată rău, dar nu trebuie să te iei după el şi să porţi heavy metal în portofel, că de trăsnet nu te fereşte el ...

-          Manelistul e tot o psihanaliză curată, starea lui ţi-o arată pe dată; şi-şi cântă toată bucuria sau supărarea de zici că se mişcă şi munţii şi marea.

-          Diva pop se unduieşte toată în timp ce valul mării o udă leoarcă ... dar totul e marketing ce merge ca uns, că se ridică tot ce şi-au propus ...

-          Muzicianul de Filarmonică e mereu pe şotii pus, că aşa lui un dirijor i-a spus: când e lumea mai moale, să o ia toţi cu notele la vale şi apoi deodată un boom să fie, să nu mai vadă dormind nicio scăfârlie.

-          Interpretul de populară, după ce şi-a dres sufletul cu o ţuicuşoară de prună mai amară, se pune pe doinit de zici că ratele toate o dată i-au venit şi i s-a tăiat tot cheful de horit.

-          Rapper-ul face totul cu repezeală şi să te ţii după el e ca la ultima tură din cros, spre finală ... zici c-ai înţeles ce-a zis, ţi-a plăcut, a fost vis, dar până să prinzi restul rimei constaţi că a mai trecut o piesă şi soliştii au plecat cu metroul dinspre Peneş spre Carpaţi.

-          Houser-ul se laudă că o arde numai prin casă şi de vecini lui nu-i pasă, n-au decât să nu stea acasă, dacă beat-u-i aşa de rece îi lasă.

-          Cântăreţul de jazz prea uşor trompeta din mână n-o lasă, poate doar ca să ia saxofonul la care speră de data asta trilul să-i iasă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu