duminică, 18 mai 2014

Pleci sau plici?

Cine a inventat ţânţarii este rugat să îi retragă cât mai repede de pe piaţă – s-a făcut un studiu şi s-a dovedit inutilitatea absolută a acestora.

La studiu au participat:
-          Muzicieni – care au fost iritaţi că cel cu talgerele (mai surd de o ureche – defect profesional, se înţelege) mereu crede că îl pss-âie cineva când e rândul lui …

-         Medici – care nu înţeleg pe unde intră ţânţarii în spitale. Plase sunt – pot confirma şi pacienţii de câte ori au luat una. E posibil să fie aduşi de pacienţi, mai ales de cei care nu vor să vină cu mâna goală şi aleg doar ceva simbolic … Totuşi, ţânţarii îşi găsesc şi o utilitate – noroc cu asistentele care îi folosesc ca să le arate copiilor ce înseamnă injecţia tip “pişcătură de ţânţar”. Copilandrii, inspiraţi de adrenalina proaspăt revigorată în ei, le pregătesc şi ei asistentelor o surpriză: pişcătura de bondar – au luat ei la schimb la nişte cartionaşe, o frumuseţe de bondar de Cernobîl.

-          Pictori – cunoscuţi în branşă ca “cei care prind muşte / fluturi”, nu văd utilitatea ţânţarului ca Muză pentru că o fi având el talie de vis, dar e prea bulbucat şi nu-i mai vezi corpul de atâta cap.

-          Cinefilii – sătui de Musca, Jurassic Park, Fălci, Bee Movie, Dragonfly, nu mai mănâncă nici la restaurantul chinezesc de frică.


-          Proprietarii de pet shop-uri – Au adus ei tot felul de ciudăţenii la vânzare, dar familiile de ţânţari nu şi-au găsit niciun proprietar … Deşi reclama i-ar fi recomandat: “familişti, ataşaţi de stăpân, nu îl vor pierde din ochi, se hrănesc singuri”….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu