marți, 24 ianuarie 2017

Matri şi patri-moniale


La o oră de psihologie, din liceu, ni se recomanda să studiem cât mai mult din patologia, pardon, tipologia persoanelor cu care ne întâlnim.
Amintindu-mi acum, după nişte anişori, de sfatul pentru ochişori, am zis să vă împărtăşesc câte ceva pentru domnişori:

PENSIONARA, SATENA, SUPLA, CU APARTAMENT SI MASINA, DORESC SA CUNOSC UN DOMN PENSONAR, DE VARSTA APROPIATA, CU PERMIS AUTO, PENTRU PRIETENI

           Doamna e bine intenţionată, un fel de Jackie Kennedy neplimbată. Vrea prietenie, că altfel un şofer, cu cheltuială nu vrea să-l ţie.
 
 
       TANAR, DORESC SA CUNOSC O DOAMNA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 30 SI 45 ANI, FARA RESPONSABILITATI, CU STUDII MEDII, DISPUSA SA LOCUIM LA MINE 
         Domnul are o marjă de eroare ca la sondaje: nici prea mică, nici prea mare. Admiterea e pe bază de studii, făcute cam ca fripturile - medii. Iar cu relocarea, să ne abţinem sudoarea ce ne păleşte după ce o lectură de Stephen King ne lămureşte. 

     DOMN, BALANTA, OCHI CAPRUI, SATEN, SALARIAT, TANDRU, RESPECTUOS, FIDEL, INTELEGATOR, GOSPODAR, SERIOS, SITUATIE MATERIALA BUNA, PASIONAT DE CALATORII SI DE MUZICA, DETEST CEARTA SI MINCIUNA, DORESC O DOAMNA CU VARSTA CUPRINSA INTRE 35 SI 45 DE ANI, PENTRU O RELATIE DE PRIETENIE. 

     Domnul nu doreşte să-şi declare vârsta, dar ce mai contează, când se pare că oferă mai multe ca bursa. 

    DORESC SA CUNOSC O DOAMNA SARACA, DE LA TARA, SA NU FIE ZODIA RAC, IUBITOARE, CURATA, GOSPODINA, SA LOCUIM IMPREUNA LA BINE SI LA GREU
       Dacă e pe bază de „la bine şi la greu”, eu nu văd de ce Racul ar fi atât de rău.
      DORESC SA CUNOSC O DOAMNA DE VARSTA APROPIATA, CARE POATE AVEA SI UN COPIL, PENTRU INTELEGERE IN DOI. 
            Domnul are, probabil, nevoie de interpret, altfel nu văd de ce copilul e singura lor cale de a ajunge de la abstract la concret.

Recunosc că m-am tot uitat după ce e mai jos, dar cred că citeam ziarul pe dos:
Doamnă înspre divă, fără a fi maladivă, pictez aşa de frumos, ca Picasso şi-ar pune singur de-o colivă; suplă încă nu, dar se mai face, când merele în prun se coace; sportivă la sportul minţii, ronţăind rodul seminţii; gătesc şi copilesc, fără să mă mai gândesc; râd la telenovele, că nu apuc să citesc scrisul la ele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu